Αρχική | Η Πάργα | Εξωτερικοί χώροι | Η διαμονή | Αξιοθέατα | Κρατήσεις | Δείτε επίσης: tousis.com

 

Η Πάργα και η Ήπειρος - Το στολίδι του Ιονίου

 
  Η πανέμορφη Πάργα, με τα στενά δρομάκια κάτω από το ενετικό κάστρο, βρίσκεται 60 χλμ. βορειοδυτικά της Πρέβεζας και 50 χλμ. νοτιοανατολικά της Ηγουμενίτσας. Ανήκει διοικητικά στο Νομό Πρέβεζας, στην Ήπειρο. Η πόλη της Πάργας είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, μαγεύοντας τον επισκέπτη με την υπέροχη θέα προς το Ιόνιο πέλαγος και προς το νησάκι της Παναγίας με το μικρό εξωκλήσι. Είναι ιστορική περιοχή, καθώς στο πέρασμα των αιώνων διεκδικήθηκε από πολλούς κατακτητές οι οποίοι έχουν αφήσει παντού τα σημάδια της παρουσίας τους.

Συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό - είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός. Τα παραδοσιακά κτίρια και ταβέρνες δίνουν στην πόλη ένα ιδιαίτερο, νησιώτικο χρώμα. Η Πάργα προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και κάθε είδους διασκέδαση καθώς είναι πλούσια σε αξιοθέατα και ενδιαφέροντα για τον επισκέπτη.

Δείτε επίσης: www.parga.org και www.epirus.org. Επίσης δείτε και το site του Δήμου Πάργας.

Πως θα έρθετε στην Πάργα

Το καλοκαίρι υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάργας με τα κοντινά νησιά του Ιονίου (Παξοί, Αντίπαξοι, Κέρκυρα, κ.λ.π.). Επίσης, μπορείτε να έλθετε στην Πάργα αεροπορικώς (με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Ακτίου - 63 χλμ από την Πάργα ή με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας) ή οδικώς (Με το αυτοκίνητο σας ή με το ΚΤΕΛ). Ιδιαίτερα προσιτή η περιοχή μας πλέον και για τους κατοίκους της βόρειας ελλάδας, λόγω της Εγνατίας Οδού.

Το κατάλυμα μας PARGA AGNATI RESORT

Ένα από τα νεότερα και πλέον πολυτελή καταλύματα της Πάργας, είναι το κατάλυμα μας Πάργα Αγνάντι Resort. Δημιουργήσαμε και αυτό το συγκρότημα εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη μας εμπειρία στη φιλοξενία που αποκτήσαμε από τη λειτουργία του άλλου μας καταλύματος, του Villa Tousis. Στο Αγνάντι θα απολαύσετε εκτός από την υπέροχη θέα της περιοχής τη διαμονή σας σε άνετο φιλόξενο περιβάλλον, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Δείτε περισσότερα στις επόμενες σελίδες.


Δείτε τη θέση του Parga Agnanti σε μεγαλύτερο παράθυρο


Η πρόσβαση από Ευρώπη

Η Πάργα με το κάστρο

Το νησάκι της Παναγίας

Η νυχτερινή Πάργα

Από τα γραφικά στενά

Παραλία Κρυονέρι
 
  .     
  Άλλες πληροφορίες

Για κάθε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:


Agnanti Resort
Σωτήρης Τούσης
Πάργα, Ήπειρος (Ελλάδα)
Τηλ. 26840.31981 - Fax 26840.32755
Κινητά 6946 209099 - 6944 745131
E-mail: info@agnantiparga.com

 
  line.png (2105 bytes)  
 

Page design and web hosting by Alfastar Hellas - Copyright © 2009-2010